Home > Onze gidsen

Wij zijn de gidsen die u graag tussen Gent en Dendermonde begeleiden. Maar ook in andere delen van Scheldeland (Klein-Brabant, Vaartland en de Rupelstreek) zijn gidsen actief.

Je vindt alle informatie over onze collega-gidsen op www.scheldelanders.be

Marie-Jeanne Buyle

Kalkense Meersen, Wetterse Reuzen, Rechtvaardige Rechters, honderdduizenden rozen … . Voor velen alleen maar begrippen, voor Marie-Jeanne specialiteiten die ze te voet of met de fiets enthousiast deelt met het brede publiek.

Eugène van Herrewege

Opgegroeid in de Wetterse boomkwekerijen en zo op een natuurlijke manier verbonden met het  Scheldeland, waarvan hij de pracht en de charmes heel graag onder de aandacht brengt en met u deelt.

Bart Rondas

Precisie en gedrevenheid zijn geen loze woorden, maar basisvereisten voor deze altijd enthousiaste gids.

Winnie Enghien

Geboren en getogen bij de Schelde en blijvend geboeid door de kleine geschiedenis van de streek en de grote en kleine mensen langs de mooiste rivier van het Vlaamse land.

Juliana D’hondt

Naast gepassioneerd natuurgids ook de absolute kenner van de rijke grote en kleine geschiedenis van het Scheldeland en van Wetteren in het bijzonder.

Martin De Jaegher

Doet op zijn eigen flamboyante manier iedereen verwonderd kijken naar wat men dagelijks niet opmerkt en is bovendien een vat vol verhalen en anekdotes die altijd verrassen.